суботу, 23 лютого 2019 р.

Тиждень англійської мови 2019





З 18  по 22 лютого в  Сарненській ЗОШ І-ІІІ  ступенів № 4 відбувся Тиждень англійської мови. Кожен день був насиченим та цікавим різноманітними заходами. Всі бажаючі могли проявити свої здібності в опануванні англійською мовою та показати свою кмітливість й ерудованість.
Діти та вчителі мали змогу ознайомитися з особливостями чайної церемонії у Великобританії та сфотографуватися на згадку.


Старшокласники підготували побажання та передбачення на тиждень для педагогів, а учні середніх класів могли  зробити комплімент однокласнику чи знайомому  англійською.
Було проведено кілька заходів, які охопили різні вікові групи. Зокрема, "Miss English","Intellectual Marathon","Active breaks",відеовікторина "Britain and British Quiz", відеоекскурс до Лондона,інсценівка казки тощо. Ці заходи дали змогу дітям показати зацікавленість предметом, свої творчі здібності та креативність, продемонструвати акторські задатки.
Коридор початкової школи за цей час перетворився в справжню картинну галерею, де можна було не лише познайомитися з домашніми улюбленцями дітей та визначними місцями Лондона, а й виконати лексичні завдання.
Тиждень подарував достатньо приємних вражень та моментів, за що величезне спасибі всім учасникам.Так тримати!

Немає коментарів:

Дописати коментар