пʼятницю, 2 червня 2017 р.

Summer language camp "Summer fun" 2017

      
       
   Літо-це не лише час літніх розваг та відпочинку, це також можливість проаналізувати здобуті знання, час їх поглибити. Саме тому, керуючись рекомендаціями національного проекту GOCAMP.2017, ось уже впродовж тижня група вчителів англійської мови Сарненської ЗОШ №4 проводить активну роботу з вихованцями 10-14 років,спрямовану на популяризацію вивчення іноземних мов.

 В межах літнього мовного табору діти мають змогу зустріти нових друзів, поліпшити мовні навики,пограти в ігри, показати свої лідерські здібності , попрацювати в парах та в групах над створенням проектів, відпочити під цікаві руханки, весело та змістовно провести час.
        Першого ж дня діти познайомилися з режимом роботи табору , з завданнями, які очікують їх впродовж всього перебування в ньому, вивчили девіз тощо. Учні є доволі активними учасниками, проявляють свої знання та фантазію, відкриваються як особистості, формують риси вдячності та ввічливості.











Вони залюбки роблять компліменти своїм друзям та новим знайомим за допомогою внутрішньої поштової скриньки, чудово імпонують себе під час виконання творчих завдань, поважають один одного . Кожен день діти залишають з посмішкою, і з задоволенням приходять наступного разу.                        

     Ну, що ж буду сподіватися , що вдалий початок матиме не менш корисне продовження.

Немає коментарів:

Дописати коментар