вівторок, 21 лютого 2017 р.

ДПА 2017 9 клас

В цьому році вперше державна підсумкова атестація буде проводитися не за збірниками, а за завданнями, які будуть розроблятися педагогічними працівниками у кожній школі окремо. Атестація проводиться з метою виявлення рівня знань у випускників, а для деяких це шанс стати студентом коледжу чи технікуму.
        ДПА 9 клас 2017 буде проводитися з трьох предметів: української мови, математики або історії та третього предмета, який обиратиме школа.Це може бути один із предметів з такого переліку: зарубіжна література, іноземна мова, історія України, всесвітня історія, правознавство, географія, біологія, хімія, фізика, інформатика, мова національної меншини для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням або вивченням такої мови та інтегрований курс літератури.
       Ще одна особливість ДПА 2017 9 клас полягає в тому, що екзамени випускники середньої школи будуть складати лише у письмовій формі. Експерти вважать, що ДПА 9 клас 2017 у письмовій формі дозволить виключити емоційну складову та зовнішній вплив.

Немає коментарів:

Дописати коментар